Resa i eget tåg

(10 sept 2021)

Våra arrangemang för grupper med ångtågsresa är uppskattade. På lördagarna under perioden juni – augusti* är våra tåg lediga att boka för dig som vill ordna en extra festlig födelsedagsfest, föreningsutflykt eller liknande. Vi skräddarsyr arrangemanget efter era önskemål, allt från en vanlig tågresa till en tur med våra restaurangvagnar – eller en variant där mat eller kaffe serveras i Jädraås före eller efter själva tågresan. Tiderna bestämmer ni själva och det blir en kombination av färd i långsamt tempo och uppehåll på vackra ställen längs linjen. Hela spåret är ert…

Vårt restaurangvagnståg består av två vagnar: en som består av pentry (för varmhållning, förvaring, uppläggning av mat etc), den häftiga Tenderbaren för mingel före och efter maten samt bord som kan dukas för ca 20 sittande.

Den andra vagnen kan dukas för ca 40 sittande. Det är genomgång mellan de båda vagnarna och de kan alltså kopplas samman och erbjuda plats för sammanlagt ca 60 gäster.

Vi samarbetar med olika matleverantörer, som kan ordna allt från lunch till buffé och tre-rätters middag. Det går givetvis bra att bara hyra vagnarna och ordna matserveringen på egen hand.

För ytterligare information, prisuppgifter och bokning: info@jtj.org 

*      Vi har vissa möjligheter att erbjuda extratåg för grupper även övriga dagar i veckan.